Australia.reismee.nl

Bush Camp en eilanden in overvloed

Gisteren vertrokken uit Rockhampton,the beef capital of Australia die ligt op de steenbokskeerkring. We hebben er de avondvantevoren en goed steak achter de kiezen gestoken met Frieten.We hadden de keuze om een steak van 1kg te bestellen,maar hebben toch onder moeten doen met een steak van 250g. 's morgens het Dreamtime Cultural Centre bezocht met een fantastische didjeridoo spelende gids. Boomerang gooien heeft nu ook geen geheimen meer. Evi moetnog wel wat spieren kweken hiervoor.

Gisteren laat aangekomen in The Bush Camp aan de Eungella Gorge in Finch Hatton. Het kamp ligt midden in het regenwoud, Robinson Crusoe hutten en co inbegrepenen is 1 van de zeldzame plekken waar je de Platypus zou kunnen zien zwemmen. Die hebben wij dus NIET gezien, ook de Ulysses vlinders waren nog niet wakker toen we vertrokken. Schildpadden lieten zich wel fotograferen. De watervallen in de gorge waren de moeite om het zweterige, plakkerige regenwoud door te wandelen.

We hebben een duits backpacker meisje een lift gegeven naar Airlee Beach, waar we nu 3 nachten zullen blijven op hetzelfde caravanpark want: morgen heel de dag varen met een catamaran door de Whit Sunday Islands en overmorgen varen we naar het Great Barier Reef om daar ook rond te snorkelen.

Yep Ilse, nog geen Australiers ontmoet die de moeite waard zijn. Want de meeste campinggasten zijn gepensioneerde koppels en voor de rest backpackers van onder de 25. Ook al schat iedereen mij hier rond de leeftijd van 25, groene blaadjes doen me toch twijfelen...

TOEDELOE!!!!

Reacties

Reacties

danielle Lacaeijse

blijkbaar niet veel tijd om je te vervelen....
moet lachen met groene blaadjes, zeg jong blommeke

knuffel en geniet

Ilse

Wij zitten hier ongeduldig op onze Australiërs te wachten, denk dat ze elk moment in B toekomen! Net nog met de man van Myriam gesproken, die gaat er blijkbaar vanuit dat we ze dit jaar al gaan bezoeken... ik schrok me ne bult!
Geniet er nog van! Wie weet kom ik binnenkort wel tips vragen :-)
Doei!!!

Annelies

Hola!

Klinkt allemaal geweldig!! Ben benieuwd naar de foto's :)
Hier alles onder controle. juist terug van weekske Spanje. Zaaaalig, veel vitamine D opgedaan ;) Geen 1 wolkje voor die zon gezien. We kunnen er dus weer tegenaan gaan (NOT!!!!)
Geniet er ginder nog van!! En zoals ik deze week in boek las: probeer zoveel mogelijk herinneringen en gevoelens in een 'flesje' te stoppen om nadien af en toe eens dat 'flesje' open te doen :) ENJOY!

Groetekes

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!